Νέα

Το Copernicus Hackathon έρχεται στην Αθήνα

Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2018: Το Corallia, του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά, με στόχο την προώθηση της χρήσης των δεδομένων και υπηρεσιών του Ευρωπαϊκού Συστήματος Γεωσκόπησης Copernicus καθώς και της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας σε αυτή τη γοργά αναπτυσσόμενη αγορά, διοργανώνει στις 12-13 Οκτωβρίου 2018, το Copernicus Hackathon in Athens με την υποστήριξη, μεταξύ άλλων, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της AZO, του FabSpace, του egg, των ελληνικών δικτύων Copernicus Academy/Relay, των μελών του si-Cluster και του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού.

Continue Reading

NEPTUNE: Δηλώστε συμμετοχή στο Final Showcase Event

Αθήνα, 25 Ιουλίου 2018: Το Πρόγραμμα NEPTUNE, στο οποίο συμμετέχει το Corallia, διοργανώνει ένα Showcase Event, το οποίο θα λάβει χώρα στις 17 Οκτωβρίου 2018 στο «La Tricoterie» στις Βρυξέλλες του Βελγίου. Πρόκειται γαι μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης και ενημέρωσης για τις εξελίξεις στο χώρο της Γαλάζιας Ανάπτυξης (Blue growth) καθώς θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των έργων που χρηματοδοτήθηκαν από το Πρόγραμμα.

Continue Reading

Επιταχυντής Εξωστρέφειας SPACE2IDGO Αιτήσεις συμμετοχής έως 7 Σεπτεμβρίου 2018

Αθήνα, 23 Ιουλίου 2018: Ο ευρωπαϊκός επιταχυντής εξωστρέφειας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων SPACE2IDGO Accelerator, στον οποίο συμμετέχει το Corallia, σε συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς από την Ευρώπη και την PricewaterhouseCoopers (PwC), προσκαλεί Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που επιθυμούν να διεισδύσουν σε αγορές χωρών εκτός Ε.Ε. να εκδηλώσουν το σχετικό ενδιαφέρον τους έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2018.

Continue Reading